KOM ER BIJ
 
De Koninklijke Fanfare Orpheonisten uit Moere is een bloeiende fanfare bestaande uit een 60-tal enthousiaste muzikanten die het fantastisch vinden om samen te musiceren en telkens weer mooie muzikale prestaties neer te zetten.
Zeker even belangrijk als het muzikale zijn de gezelligheid en het vriendschappelijke aspect. De vereniging heeft een eigen opleidingscentrum, waar elke gemotiveerde aspirant-muzikant op zaterdag een gedegen individuele muziekopleiding kan volgen. Na de vervolmaking van de opleiding volgt de toetreding tot de fanfare.
Iedere vrijdag is er repetitie in ons lokaal "Café Molenhof" in de Molenstraat te Moere van 20u30 tot 22u00. Kom gerust eens een kijkje nemen op één van de repetities.

Indien u reeds een instrument kan bespelen, dan bent u van harte uitgenodigd om enkele repetities te komen meespelen. Daarna kunt u beslissen of u wil blijven. Wat we echter van u verwachten is een niet te temmen enthousiasme.

Kunt u nog geen instrument bespelen of nog niet voldoende, dan bent u van harte welkom in ons "Muziek Opleidingscentrum". U krijgt er een opleiding notenleer, gevolgd door een opleiding instrument bij één van onze muziekleraars. De inschrijvingen vinden plaats begin september.
U vindt alle informatie op deze website.

Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust vrijblijvend contact op met het secretariaat :

K.F. Orpheonisten Moere V.Z.W.
p/a Hannes Vansevenant
Provincieweg 113
8470 Gistel-Moere

0486 / 48 57 65
secretaris@orpheonisten.be