Sint Niklaas(vrijdag 7 december)Sint en zijn pieten (Trekpiet, Htepiet, DJpiet, Snellepiet) op weg naar Molenhof:

En minuut stilte:

Deze korte minuut stilte was voor de afwezige muzikanten, maar in het bijzonder voor Rudi. Tilde kreeg fototje van Rudi om de eenzame nachten door te komen.
Ook Bert was er een overstuur door het lange wegzijn van zijn papa Rudi. De emoties werden hem op Cecilia dan ook zo groot dat hij tijdens het opluisteren van de Cecilia mis onwel werd...Sint vond ook de kostuum jas met ALLE decoraties van Guido terugMoere zou zeer vruchtbare grond hebben. Zo waren er 3 bevallingen dit jaar: Ann met dochter Tia, Nele met zoon Berend, Kathleen met zoon Milan.
Daar An en Kathleen reeds 2 baby's hebben kregen zij condooms en Henk met n zoontje kreeg selder om de potentie wat te verhogen.Laura kreeg een herkansing om "Heb ik ooit gezegd" eens te zingen in betere omstandigheden, want op de Veldfeesten stond de piano wat vals gestemd...Ook Evelien Dewilde schijnt nog een Solo carriere als zangeres te hebben gehad. Haar topper was "Daar gaat zij", ook zij mocht dit eens demostreren aan de Sint

Naast muzikaal zangtalent zit er ook acteertalent in Moere. Stien mocht een gedicht voordragen. Zij werd ondersteund door Nonkle Henk die de Faar vast hield. Voor haar succesvolle voordracht kreeg Stien enkele toneelatributen.Mama Stien werd op TV gezien. Naar het schijnt kan Trui zeer goed naaien; Een geluk bij een ongeluk want den onderbroek van de Sint was juist gescheurd...Ook ongeloofelijk danstalent heeft het Muziek van Moere:

Goele danst graag met Henk VDC en Goele volgt nu juist Salsa cursus. Ideaal moment om dit eens Henk aan te leren.Kristof toonde op Cecilia welke muziek hij wel luste, namelijk AC/DC is zijn ding
De Jonge gasten stonden dan op Cecilia meer te JumpenHoogtepunt van het jaar was trouw van Lien en Stijn met het liedje "Lady in Red"Geert en Koen schreven een gedichtje. Voor hun goede inzet en prachtig resultaat kreeg Geert een 3-wielertje. Daar zou Geert nood aan hebben omdat hij tijdens Veldfeesten lelijk heeft gevallen met een 2-wielertje.Bij deze nog eens de opgave en het resultaat van het gedicht:

Volgende woorden moesten in het gedichtje voorkomen:

Dit was het gedichtje van Geert en Koen: