13u30: Start aan het Molenhof.
We vertrekken aan het Molenhof en stappen naar het Cultureel Centrum waar er een groepsfoto wordt genomen.14u00: Foto van de ganse groep:
14u15: De nieuwe wijk:

Nadat we allemaal mooi gelachen hebben naar het vogeltje gaan we verder met de optocht. We marcheren namelijk door de nieuwe wijk. Als hoogtepunt werd de Vlaamse Leeuw gespeeld aan het "Manneke van de Moane".


14u45: Terugkeren naar het Molenhof:

Na de Vlaamse Leeuw keerden we terug naar het Molenhof en genoten daar van Super Pannekoeken.


14u50: In het Molenhof werden enkele prachtige foto's getrokken. Er waren zelfs mensen die zich van hun beste kant lieten zien ;-).15u45 tot 17u10:Van onze rondgang na het eten van pannenkoeken en van ons verblijf in Douveren zijn echter (voorlopig?) geen foto's.

17u10: De laatste stop, voor dat we naar de kerk gingen, was De Lysse. Daar werd het al gauw duidelijk dat muziek spelen nog best wel een zware opgave is.

17u45: Kerk

In de kerk werd er nogmaals een groepsfoto getrokken voor we aan ons concert begonnen.
Na 7u30: Avondfeest

Als afsluiter hadden we het avondfeest. Er werden enkele dankwoordjes gegeven en veel gespeecht, er was een spetterend optreden vn het jong, dynamisch samenspel o.l.v. Geert Vanhoutte, er werden decoraties uitgedeeld... Maar een topper was zeker het optreden van La Esterella (jammer genoeg heb ik daar nog geen foto's van). Zij bracht twee liedje: Ooooh Lieeve Vroooouwe Torennnnn en eentje van haren "Come Bak" Aan de oude Kerkhofmuur.